Falja Kurban Bajramit 15.10.2013
Shkruar nga Administrator   
Freitag, 18 Oktober 2013
Pamje nga ligjerata dhe falja e namzit te Kurban Bjaramit sot ne Wels - Xhamia "Mesxhid el-Resul"


 

Azhornuar sė fundi ( Freitag, 18 Oktober 2013 )