TAKIM ME POLICINE E WELSIT
Shkruar nga Administrator   
Mittwoch, 12 Juni 2013Me datėn 08.06.2013 ne xhamine "Mesxhid el-Resul" u organizua nje takim me policine e shtetit ku u zhvillua nje diskutim i rendesishem lidhur me qendrimin e policise dhe sjelljen e tyre karshi popullates se gjere. Po ashtu u diskutua edhe rreth sigurise, rendit dhe punes se policise ne pergjithesi.


Azhornuar sė fundi ( Mittwoch, 12 Juni 2013 )