Takim me nxenesit dhe nxeneset e shkollave te mesme ne Wels te Austrise. PDF Printoni E-mail
Shkruar nga Administrator   
Mittwoch, 19 Dezember 2012
BASHKĖSIA E SHQIPTARĖVE MUSLIMAN NĖ  WELSMe daten 16. 12. 2012 ne xhamine “Mesxhid el-Resul” ne Wels u organizua nje takim me nxenesit e shkollave te Mesme (Höhereschle: Hak, Gymansium, HBLW, HTL, HAS)

Aktiviteti filloi me nje pjese kur'anore kenduar nga A. Arifi, pastaj, fjalimi i imamit, nje ilahi, fjalim pershendetes nga kryetari i xhamise z. Sadullah Fetai dhe prezantimi i projektit te xhamise dhe qendres modrene islame
qe do te ndertohet ne vitet e arshme dhe qe do te jete nje veper arktitektonike, kultuore dhe fetare per shqipatert dhe msulimanet e ketyre hapesirave. Ne kete aktivitet mori pjese edhe mual-limja dhe mesuesja e fese ne shkollat e Austrise z. Fahire Ahmeti.
Se shpejti do ta publikojme kete projket edhe per ju te dashur miq, shoke dhe dashamire.

Azhornuar sė fundi ( Mittwoch, 19 Dezember 2012 )
 
< I mėparshmi   Tjetri >
© 2008-2012 Xhamia - Mesxhid El Resul Wels | Xhamia-Wels.Com